Făgăraș Fest, la poalele munților

Prima ediție Făgăraș Fest se va desfășura în perioada 13-15 septembrie 2019, la poalele masivului Iezer Păpușa, fiind organizat de ProPark – Fundația pentru Arii Protejate, în parteneriat cu Fundația Conservation Carpathia. 

Evenimentul dedicat în totalitate naturii și comunităților locale care trăiesc în vecinătatea Munților Făgăraș, va avea loc în comuna Lerești, pe platoul din fața cabanei Voina, în județul Argeș.

Iubitorii de natură, doritorii de aventură, de petrecere a timpului în aer liber și activități inedite sunt invitați în cele trei zile de festival să se bucure de peisajele uimitoare, să își petreacă timpul activ, să se distreze și să susțină, în același timp, economia locală.

Publicul va putea participa la tururi ghidate prin pădure, plimbări cu căruța în comuna Lerești – însoțit de un ghid local, și la concertul trupei Nightlosers, în a doua seară a evenimentului. La festival va fi organizat și un târg cu produse locale și o cinematecă a naturii.

TMF Copy Center
No Comment
Din Bucatele Cetatii - angajari
Monumente funerare
Amanet King Onix

Copiii vor avea parte de atenție deosebită la Făgăraș Fest. Vânătoarea de comori și numeroase ateliere de educație ecologică sunt menite să le suscite interesul și să îi atragă spre lumea fascinantă a naturii, cu scopul de a înţelege natura ca bază a vieţii lor.

Făgăraș Fest este un eveniment finanțat integral prin Programul pentru Peisaje Amenințate (Endangered Lanscape Programme U.K). Activitățile, atelierele, tururile culturale și distracția sunt acoperite integral prin această finanțare. Mâncarea (vegetariană și non-vegetariană) și băuturile vor fi disponibile contra cost, în cadrul Târgului de produse locale: mâncare la ceaun (tocană, bulz, pastramă de oaie, iahnie de fasole etc.), gogoși, covrigi cu ou, cidru de mere,
bere artizanală locală, apă, siropuri.

Programul complet al evenimentului îl găsiți aici.


Apreciază
Distribuie