Făgărășean arestat după ce și-a bătut vecinul și i-a furat banii

Polițiștii din Făgăraș fac cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce un bărbat ce și-a bătut vecinul și i-a furat banii.

Cercetările au fost demarate de polițiști după ce aceștia au fost alertați, în data de 23 august, că un bărbat ar fi fost lovit de către vecinul său, dar și deposedat de o sumă de bani, incident care s-ar fi petrecut după un schimb de replici purtate de aceștia anterior.

„Activitățile operative, pe care polițiștii le-au întreprins imediat după primirea sesizării, au dus la identificarea persoanei bănuite de săvârșirea actelor de violență, acesta fiind un bărbat de 62 de ani, din aceeași localitate.

Florian Shaorma
Monumente funerare
Sumi Agro - Kaishi
BPM - excavatorist
Reno Depo
Amanet King Onix

Întrucât materialul probator indica faptul că bărbatul reclamat ar fi sustras banii prin folosirea actelor de violență, polițiștii au dispus inițial reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, iar după prezentarea de către procuror în fața instanței de judecată, judecărorul a admis propunerea și a fost dipusă arestarea prevenivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiști, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora”, potrivit IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie