Făgărășean care își șantaja, urmărea și amenința fosta iubită, lăsat în libertate de judecători

Percheziții la locuința unui făgărășean care își șantaja fosta parteneră, pe care a urmărit-o și acasă. Bărbatul a amenințat-o că publică fotografii intime cu ea, dacă actualul partener nu îi oferă 25.000 de euro, potrivit polițiștilor. El a fost reținut pentru amenințare, șantaj, hărțuire și violarea vieții private, însă judecătorii l-au lăsat în libertate sub control judiciar.

Cercetările au început la finalul anului trecut, când polițiștii au primit o sesizare, în care se arăta faptul că un bărbat ar exercita presiuni asupra fostei sale partenere, prin amenințări cu divulgarea către actualul partener a unor imagini private, realizate în ipostaze intime, contra unor sume se bani. Verificările au arătat că persoana bănuită ar fi contactat telefonic în mod repetat victima și i-ar fi supravegheat locuința. De asemenea, aceasta i-ar fi cerut de mai multe ori sume de bani, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Brașov.

Pentru că femeia nu i-a mai trimis bani, bărbatul a început să îl contacteze telefonic pe actualul partener al acesteia, în care cerea suma de 25.000 de euro, amenințând că în caz contrar va disemina mai multor persoane din anturajul lor imagini cu femeia în ipostaze intime.

Mogaldea Therapy
Monumente funerare
Second hand & outlet
Cabinet ORL
Florian Shaorma
JTTI

„Având în vedere materialul probator, în data de 07.02.2024, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, în baza Mandatului emis de judecatorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Făgăraș, a fost efectuată o percheziție domiciliară la locuința persoanei bănuită, situată în municipiul București și alte 2 percheziții asupra autoturismelor folosite de bărbat. După efectuarea perchezitiilor, bărbatul a fost condus la sediul Politiei Municipiului Făgăraș, unde a fost dispusă măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de: amenințare, șantaj, hărțuire și violarea vieții private. Urmare a deciziei de reținere, bărbatul a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Făgăraș, care a dispus luarea față de acesta a măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

Cercetările vor a fi continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.


Apreciază
Distribuie