Făgărășean reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

foto: realitatea.net

Un făgărășean a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a încălcat un ordin de protecție provizoriu și a intrat în locuința unei femei.

„La data de 7 februarie a.c. Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată printr-un apel telefonic de urgență de către o femeie, care le-a relatat politiștilor faptul că bărbatul față de care a fost dispusă o măsură de protecție, nu a respectat obligațiile și a venit la locuința acesteia, deși avea o interdicție în acest sens.

Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, în ziua respectivă, în jurul orelor 21.45 -22.00, bărbatul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, s-a deplasat și a intrat în locuința persoanei vătămate, cu toate că, prin ordinul de protecție provizoriu, emis anterior, acest fapt îi era interzis.

Monumente funerare
JTTI
Mogaldea Therapy
Second hand & outlet
Cabinet ORL
Demgy
Spalatoria GPC
Florian Shaorma

În cauză, în baza tuturor celor constatate, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar față de bărbatul identificat, polițiștii au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov”, potrivit polițiștilor.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.


Apreciază
Distribuie