Făgărășean în finala Dracula Film Festival

Făgărășeanul Sergiu Mihăilescu se află printre finaliștii Dracula Film Festival, eveniment dedicat filmelor horror și fantasy.

Scurtmetrajul creat de el și colegii săi, Cătălina Tătuc și Sergiu Ghita, de la Facultatea de Sociologie și Comunicare din cadrul Universității Transilvania, este unul horror. Proaspătul absolvent al Colegiului Național Radu Negru luptă cu alte șase echipe înscrise la secțiunea Dracula Digital, dedicată amatorilor care realizează filme exclusiv cu telefonul mobil.

Festivalul de film Dracula se desfășoară între 17 și 21 octombrie, la Brașov. Timp de cinci zile, pasionații de filme horror și fantasy vor putea să vadă cele mai noi și apreciate filme de gen, atât în cadrul competițiilor de lungmetraj, scurtmetraj internațional și românesc, cât și în afara lor.

Amanet King Onix
Monumente funerare
curatare tapiterie
Victoria Federal IFN
JTTI

Sergiu Mihăilescu (foto) este pasionat de arta foto-video și a mai creat scurtmetrajul „Alo”, filmat în municipiul nostru, în timp ce era membru al YouthBank Făgăraș. Filmul a fost, de fapt, rezultatul final al unui workshop în care mai mulți tineri au avut ocazia de-a intra în lumea actoriei și cinematografiei.

Tot el este cel care a reunit la Făgăraș, într-o expoziție, fotografiile și desenele unor tineri din București, Cluj și Timișoara.


Apreciază
Distribuie