Făgărășeanul Daniel Ignat, apreciat în presa națională

Daniel Ignat, prezent de curând pe scena Zilelor Cetății Făgăraș, a pus pe roate una dintre cele mai bune trupe-tribut AC/DC din Europa. El este cel care l-a adus pentru prima dată în România, în urmă cu patru ani, pe Dave Evans, primul solist al legendarei formații, scrie Libertatea.

Jurnaliștii din capitală îl descriu pe Daniel – sau Pepe, cum îi spun prietenii, drept „un artist pe care nu ai cum să nu-l remarci. Imită la perfecţie mai multe voci celebre din diferite genuri muzicale, de la Gheorghe Dinică, la Eros Ramazzotti, Billy Idol sau Louis Armstrong, iar când i s-a propus să încerce să cânte şi AC/DC, şi-a dat seama că un proiect-tribut i s-ar potrivi mănuşă”.

Fostul om de radio, al cărui trecut este legat de posturile locale Star FM și Nova FM, are un nou proiect împreună cu australianul Dave Evans, care a decis să se mute România.

Bilka - consultant vanzari
Pensiunea Confort Morosanu

Despre decizia care i-a schimbat viața la 30 ani, despre cum era să renunțe la cariera muzicală și detalii despre noul proiect, în articolul semnat de Mihaela Grădinaru pentru Libertatea: Rockerul care l-a adus în România pe Dave Evans, primul solist al trupei AC/DC: „La 7 ani cântam ca să primesc dulceaţă de gutui şi de cireşe negre”.


Apreciază
Distribuie