Fetiță violată de un vecin care s-a refugiat în Făgăraș

sursa foto: portugalresident.com

O fetiță de 12 ani, din comuna Ticușu Nou, a fost violată de un vecin în vârstă de 60 de ani. Copila mai mersese la el pentru a-l ajuta la curățenie, după ce bărbatul o împrumutase pe mama ei, în mai multe rânduri, cu bani. Cazul înfiorător a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie din Brașov.

Nenorocirea a avut loc în urmă cu un an, când minora a mers la vecinul ei și l-a rugat să o lase să se încălzească pentru că era frig în locuința în care trăiește cu cei trei frați, însă abia acum a fost făcut public.

Bărbatul a forțat-o pe minoră să facă sex, după care a încercat să îi cumpere tăcerea cu 10 lei. I-a cerut să nu spună nimic, nimănui, potrivit brasovtv.com

Victima a plecat plângând, s-a întâlnit cu o mătușă care a aflat ce s-a întâmplat și apoi a anunțat-o pe mama micuței. Femeia din urmă a sesizat poliția dar oamenii legii nu l-au mai găsit. Violatorul fugise din țară iar după câteva luni s-a întors și s-a ascuns la o stână din Făgăraș.

Agromar
curatare tapiterie
Florian Shaorma
JTTI
Monumente funerare
Proaspat Alb

Anchetatorii au aflat și l-au reținut. Acum urmează să fie propus pentru arestare. Un judecător de drepturi și libertăți a emis mandat pentru 30 de zile, sub acuzația de viol, dar bărbatul este nemulțumit și a contestat hotărârea. Deși recunoaște că a întreținut relații sexuale cu fetița, potrivit anchetatorilor.

El susține, însă, că totul s-ar fi întâmplat cu consimțământul și la inițiativa minorei, însă este contrazis de expertiza medicală efectuată.

 


Apreciază
Distribuie