Foto | Florarii din oraș, luați cu asalt

Ziua de 8 Martie și vremea frumoasă i-au scos din case pe bărbați; mulți dintre ei s-au oprit la florăriile și vânzătorii de flori din Făgăraș pentru a le cumpăra doamnelor și domnișoarelor mici atenții de primăvară.

În Făgăraș, vânzările de flori i-au luat complet prin surprindere pe comercianți, mai ales că, în această perioadă, o parte importantă dintre elevi nu merg fizic la școală, deci nu oferă flori profesoarelor și dirigintelor.

Încă de dimineață, clienții au luat cu asalt florăriile iar cererea a fost pe măsură: de la un fir de floare, la un buchet, coșuleț sau chiar ghivece cu flori parfumate.

Amanet King Onix
Qi Meridian
Monumente funerare
Autopel
Florian Shaorma

8 Martie – Ziua Internațională a femeii (denumită generic Ziua femeii) este sărbătorită anual pentru a comemora atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și lupta împotriva discriminării și violenței care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite (ONU).  (sursa: wikipedia.org)


Apreciază
Distribuie