Fotografii și poeții adolescenți, invitați să participe la LicArt

A 19-a ediţie a celui mai mare concurs de arte, LicArt, este în plină desfășurare. Concursul se desfăşoară în perioada 23 decembrie 2019 – 1 martie 2020.

Pot participa doar liceeni care sunt înscrişi într-o instituţie de învăţământ preuniversitar acreditată, în clasele IX-XII!

Tinerii cărora le place să facă fotografii sau scrie poezii își pot dovedi talentul în cadrul acestei competiții, ale cărei premiile sunt cele mai mari acordate în România, la astfel de competiţii, asigură organizatorii. În 2019, premiile au depăşit 15.000 de lei iar numărul concurenților a fost peste 1500!

„E timpul să încurajăm frumosul din tineri! LicArt rămâne, în această perioadă dificilă pentru cultură şi artă, printre (prea) puţinele spaţii de afirmare a valorii, în care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuţi şi înţeleşi”, a declarat Radu Herjeu, directorul LicArt.

Elevii pot concura doar cu poezii proprii, scrise doar în limba română (regulament concurs de poezie)

Pentru a participa la secțiune Poezie şi Fotografie (categorii alb-negru, portret şi diverse), elevii pot concura doar cu fotografii realizate de ei, la una, două sau toate trei categoriile acestei secţiuni:

Amanet King Onix
Monumente funerare
TMF Copy Center
Din Bucatele Cetatii - angajari

– fotografie digitală – alb-negru (desaturare completă, fără nuanţe de roz, bleu etc.)

– fotografie digitală – portret (doar oameni)

– fotografie digitală – tematica diversă (regulament concurs fotografie)

Înscrierile se fac aici.

LicArt este organizat de Clubul Nouă ne Pasă, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei!


Apreciază
Distribuie