Fuego vine la „Făgăraș, foaie de ceapă”

foto: Facebook / Paul Surugiu

Artistul Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego, va fi prezent la festivalul „Făgăraș, foaie de ceapă”. Cea de-a patra ediție a evenimentului se va desfășura între 2 și 4 noiembrie.

Îndrăgitul cântăreț va urca pe scena Casei de Cultură, alături de orchestră, în prima zi, de la ora 18.00.

Pe parcursul celor trei zile ale festivalului portului popular, vor mai fi prezenți în fața spectatorilor și invitații speciali Oana Bozga Pintea, Ansamblul Profesionist Banatul, Mihaela Petrovici, Ansamblul Studențesc Mărțisorul din Cluj-Napoca și Ansamblul Mărginimea din Sibiu.

„Anul acesta vor fi trei zile dedicate folclorului românesc față de anii anteriori, când au fost doar două. Dacă doriți să veniți la spectacolele noastre vă rugăm să mergeți la secretariatul Casei de Cultură pentru a ridica invitația gratuită, de luni până vineri, între orele 9.00-17.00. Facem asta pentru a ne asigura că aveți loc în sala de spectacole, respectând legea în vigoare. Aceasta nu permite accesul în sală mai multor persoane decât locurile disponibile, pentru siguranța spectatorilor”, a declarat directorul instituției culturale, Diana Gribincea Popa.

„Făgăraș, foaie de ceapă” este suținut și cofinanțat de Primăria Făgăraș, Centrul Cultural Reduta Brașov și Consiliul Județean Brașov.

Iată programul complet al evenimentului:

Vineri, 2 noiembrie, ora 18.00

Grupuri vocale din Făgăraș

Fuego și orchestra

Sâmbătă, 3 noiembrie, ora 17.00

Salco
Bikeathon 2020
Copy Center TMF
Monumente funerare

Artiști făgărășeni și ansambluri folclorice din Țara Făgărașului

Oana Bozga Pintea

Ansamblul Studențesc Mărțisorul din Cluj-Napoca

Duminică, 4 noiembire, ora 17.00

Artiști făgărășeni și ansambluri folclorice din Țara Făgărașului

Ansamblul Mărginimea din Sibiu

Ansamblul Profesionist Banatul

Mihaela Petrovici


Apreciază
Distribuie