Încă un făgărășean a fost prins că circula cu numere de înmatriculare false

Polițiștii din Făgăraș au identificat în trafic un bărbat de 53 de ani care conducea un autovehicul cu numere false de înmatriculare. Se întâmplă la o săptămână după ce un alt făgărășean, de 72 de ani, a fost prins făcând același lucru.

Polițiștii au oprit autovehiculul pe strada Câmpului Vechi, joi, în jurul orei 13.00, iar la volanul căruia se afla un bărbat din Făgăraș.

„În timpul verificării documentelor autoturismului, în bazele de date ale Politiei Române privind înmatricularea vehiculelor, polițiștii au constatat faptul că numărul de înmatriculare montat pe autoturism este fals, în realitate acesta apartinând unui alt autoturism.

De asemenea, polițiștii au mai stabilit stabilit că numerele reale al autoturismului, condus de bărbatul identificat în trafic, i-au fost retrase de polițiști împreună cu certificatul de înmatriculare, ca urmare a unor alte abateri săvârșite anterior la regimul rutier”, potrivit IPJ Brașov.

Demgy
Spalatoria GPC
Proaspat Alb
Florian Shaorma
Amanet King Onix
Cabinet ORL
Mogaldea Therapy

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale carui placute cu numarul de inmatriculare au fost retrase, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Săptămâna trecută, polițiștii din Făgăraș au prins în trafic un bărbat de 72 de ani care conducea o mașină cu numere false de înmatriculare, pe strada Uniunii. Detalii aici.


Apreciază
Distribuie