Tânăr de 21 de ani, arestat după ce a furat materiale de construcții și unelte din Cincu

foto: Laurie Shaw/ pexels.com

Un tânăr de 21 de ani a fost arestat de polițiștii din Cincu, după ce a furat materiale de construcții și unelte de la o firmă care renova casa unui consătean.

Polițiștii au fost alertați cu privire la furtul mai multor unelte și materiale de construcții dintr-un imobil situat în satul Cincu, la data de 22 octombire, în jurul orei 11.30. Oamenii legii au stabilit că uneltele și materiale de construcții au fost sustrase de la societate care se ocupa de renovarea unui imobil.

„În urma cercetărilor desfășurate polițiștii au reușit pe baza probelor administrate identificarea autorului, în persoana unui tânăr, de 21 de ani, domiciliat în aceeași localitate. Prejudiciul cauzat a fost estimat la suma aproximativă de 1.300 lei. După administrarea probatoriului în cauză, polițiștii au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale, reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă I.P.J.

Amanet King Onix
Reno Depo
Agromar
Sumi Agro - Mospilan
Victoria Federal IFN
Spalatoria Aqua Carpet
Proaspat Alb

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cincu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, activități aflate în coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș”, potrivit IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie