Incendiu pe Cîmpului Vechi

incendiu Cimpului Vech_01

Un incendiu a izbucnit joi seara, în jurul orei 19, pe o proprietate de pe strada Cîmpului Vechi din Făgăraş.

Din primele cercetări, se pare că focul a pornit de la o instalaţie electrică improvizată, aflată într-o anexă din spatele proprietăţii.

Anexa era poziţionată însă la doar un metru de Centrala termică nr. 7 a societăţii Ecoterm. În momentul izbucnirii incendiului, centrala termică era alimentată cu gaz şi electricitate, furnizând apă caldă clienţilor.

incendiu Cimpului Vechi_02„Imediat după ce am aflat despre incendiu, am decis oprirea gazului și a curentului electric, conform procedurii standard, pentru a evita orice dezastru”, ne-a declarat Marius Tişcă, directorul Ecoterm.

Focul a cuprins anexa proprietarului și a vecinului său, dar nu a apucat să se extindă la Centrala termică deoarece pompierii au intervenit la timp.

Trei maşini de pompieri, o maşină SMURD şi o maşină de la Electrica au ajuns la fața locului. Incendiul a fost stins în scurt timp.

incendiu Cimpului Vechi_04

Directorul Ecoterm ne-a declarat că, pentru siguranţă, Centrala termică va fi repornită doar după ce angajaţii societăţii vor verifica pompele şi instalaţia electrică.

curatare tapiterie
Spalatoria GPC
JTTI
Monumente funerare
Firma servicii renovare
Victoria Federal IFN
Amanet King Onix

În aceste condiţii, abonaţii societăţii, branşaţi la Centrala termică de pe Cîmpului Nou rămân câteva ore fără apă caldă.

Pe lângă pagubele proprietarului, din primele estimări, aproape 30 de geamuri ale clădirii Centralei termice au fost sparte.

incendiu Cimpului Vechi_05

 

 

 

 


Apreciază
Distribuie