„Nu găsim muncitori, de aceea înaintăm greu“

Firma Recon şi Doje a mai găsit un vinovat din cauza căruia lucrările la reţeaua de apă şi canalizare merg foarte greu: lipsa forţei de muncă din Făgăraş!

Chemat din nou la raport de către conducerea Primăriei, administratorul firmei care a câştigat licitaţia pentru reabilitarea canalizării şi a conductelor de apă rece din Făgăraş s-a plâns, spre surprinderea celor prezenţi, că nu găseşte muncitori în oraş şi nu are cu cine lucra.

„Problema forţei de muncă trebuia să o fi luat în calcul înainte de a vă prezenta la licitaţie. Făgărăşenii nu au nicio vină că dvs. nu sunteţi în stare să vă onoraţi angajamentul şi v-aţi lungit cu multe peste cât vă ţin puterile!” i-a răspuns retoric primarul.

Demgy
Sumi Agro - Shigeki
Reno Depo
BPM - excavatorist
Proaspat Alb
Amanet King Onix

Conform estimărilor, acum, din cei aproape 48 de km de conducte de apă şi canalizare prevăzuţi în proiect pentru a fi reabilitaţi, mai trebuie înlocuiţi în total aproximativ 7 km de ţevi. Din păcate, urmează zonele cele mai dificile şi anume străzile: 1 Decembrie 1918, Republicii, Eminescu.

Întâlnirea dintre Recon şi Doje şi autorităţile locale a avut loc miercuri, 9 septembrie 2015, la sediul Primăriei Făgăraş. Au participat Sorin Mănduc – primarul Făgăraşului, Cătălin Cîrje – viceprimarul municipiului, consilieri pe probleme tehnice din cadrul Primăriei Făgăraș, proiectanții și dirigintele de șantier, Vasile Maier – directorul tehnic Apă Canal Sibiu, Vasile Manta – directorul Apă Canal Sibiu – sucursala Făgăraş, Jenică Dop – administratorul firmei Recon şi Doje.


Apreciază
Distribuie