Începe atestarea administratorilor de bloc

anveloparea termica a blocurilor

Sfârşitul lunii august este data limită la care se pot depune dosarele pentru atestatele care să certifice calitatea de administrator imobile. administratori 2

Cei care vor să obţină aceste atestate au termen limită data de 29 august, ora 12.00, iar dosarele se vor depune la Primăria Făgăraş, la Compartimentul Asociaţii de proprietari şi societate civilă.

Pentru aceştia se organizează examen pe 2 septembrie, la ora 10.00, şi va consta într-un examen tip grilă cu 30 de întrebări şi două speţe. Persoanele care acum desfăşoară o activitate de administrator trebuie să participe la testul de examinare a capacităţii profesionale, organizat în zilele de 3 şi 4 septembrie.

De asemenea, persoanele juridice interesate să desfăşoare activitatea de administrare imobile pot formula cerere de autorizare până pe 5 septembrie, iar în acest caz dosarul trebuie să conţină mai multe acte şi autorizaţii speciale. administratori 1

Proaspat Alb
Florian Shaorma
Amanet King Onix
Monumente funerare
Reno Depo

Comisia de atestare, examinare şi autorizare a fost constituită printr-o hotărâre de consiliu local de la sfârşitul lunii iunie anul curent. Din ea fac parte viceprimarul Cătălin Cîrje şi consilierii locali Alexandru Motoc şi Daniel Tărar şi angajaţii Primăriei Camela Şipoş. Doina Iacoban, Viorica Ion şi Daniela Popescu.

 

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie