Începe modernizarea ambulatoriului Spitalului Municipal Făgăraș

foto: Facebook/Gheorghe Sucaciu

Primăria Făgăraș a predat amplasamentul constructorului care va reabilita, moderniza și dota ambulatoriul din cadrul Spitalului Municipal, fosta clădire a pediatriei. Anunțul a fost făcut de primarul Gheorghe Sucaciu pe pagina de Facebook.

„Făgărașul face încă un pas pe drumul unui proiect valoros, după ce în 2019 a fost depusă cererea de finanțare prin fonduri europene. Infrastructurile sanitare și sociale contribuie la dezvoltare la nivel local, regional și național.

Obiectivul general al acestui proiect este reprezentat de creșterea accesibilității serviciilor sanitare și reducerea inegalităților în ceea ce privește starea de sănătate a populației. Clădirea va fi reabilitată, modernizată și dotată cu aparatură și mobilier medical.

JTTI
Amanet King Onix
Belvedere - revelion 2023
Florian Shaorma
True Energy
Leloland
Demgy
Spalatoria GPC

Valoarea proiectului este de peste 11 milioane de lei, iar pentru realizarea acestuia s-a semnat contractul de proiectare și execuție lucrări încheiat între Municipiul Făgăraș și Asocierea Europan Prod SA – SC Road Construct SRL, urmat de contractul de furnizare echipamente și dotări încheiat între Municipiul Făgăraș și SC Versa System SRL”, precizează primarul.


Apreciază
Distribuie