Începe modernizarea drumurilor Victoria-Viștișoara și Mănăstirea Brâncoveanu-Valea Sâmbetei

foto: arhivă

Amplasamentele a două drumuri județene din Țara Făgărașului au fost predate constructorului, vineri, pentru a fi reabilitate și modernizate.

Este vorba despre DJ 102 G, dintre Victoria și Viștișoara și DJ 108 B, dintre Mănăstirea Brâncoveanu și Valea Sâmbetei.

Contractul pentru drumul Victoria – Viștișoara, cu o lungime de 9,9 km, a fost câștigat, prin licitație publică, de către firmele asociate CONSAL și MULTIPLAND. Constructorii au la dispoziție 12 luni pentru a executa lucrările prevăzute în contractul cu o valoare de peste 41,59 milioane lei, cu TVA.

Lucrările de modernizare a drumului dintre Mănăstirea Brâncoveanu și Valea Sâmbetei, vor fi executate de MORANI CONSTRUCT, în cel mult șase luni de la data comunicării ordinului de începere. Valoarea lucrărilor este de peste  4,5 milioane de lei cu TVA.

Demgy
Florian Shaorma
Victoria Federal IFN
Amanet King Onix
Reno Depo
Monumente funerare

„Reabilitarea și modernizarea drumurilor județene a fost și rămâne una din prioritățile mele, în calitate de președinte al Consiliului Județean Brașov. Am dorit să particip, astăzi, alături de responsabilii de proiect, la predarea amplasamentelor acestor drumuri către constructor, în vederea demarării lucrărilor de reabilitare şi modernizare, pentru a ne asigura că putem demara șantierul în bune condiții și pentru a evita eventualele problemele de rețelistică, care ar putea genera întârzieri. Sunt lucrări extrem de importante pentru locuitorii din zona Ţara Făgăraşului, de aceea ne dorim ca, în cel mai scurt timp să emitem ordinul de începere a lucrărilor”a declarat Adrian Veştea.

Proiectele de investiții au fost contractate de Consiliul Județean Brașov, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală.


Apreciază
Distribuie