Incredibil! O femeie vrea să fie transportată doar cu elicopterul din Munții Făgăraș, după ce și-a rupt un deget

foto: FB/Serviciul Public Județean Salvamont Sibiu

O femeie a refuzat să coboare din Munții Făgăraș și le-a solicitat salvamontiștilor să fie chemat un elicopter, după ce… și-a rupt un deget de la o mână, duminică, iar viața nu îi este pusă în pericol.

Cazul incredibil a fost făcut public chiar decătre salvatorii montani, pe Facebook, amintind de cel în care senatorul Virginel Iordache a fost transportat cu un elicopter SMURD la spital, pentru că… avea probleme cu stomacul.

„Dacă pentru unul care avea diaree s-a alocat resursa aeriană-elicopter SMURD, de ce să nu alocăm aceeași resursă și pentru un deget rupt la o mână, dar care nu îi pune viața în pericol? O doamnă și-a rupt un deget la mână în munții Făgăraș și nu vrea să se deplaseze din zonă (Căldarea Berbecilor) decât cu elicopterul. Este lângă ea și o asistă un coleg de la Salvamont Azuga (mulțumesc Iulian) care era cu prietenii în drumeție, am trimis spre dumneaei și patrula de serviciu de la Baza salvamont Cota 2000 (probabil colegii mei vor trebui să-i care rucsacul) pentru a o însoți pe coborârea până la Piscul Negru”, este mesajul publicat de salvamontiștii din Argeș.

Monumente funerare
Copy Center TMF
Bikeathon 2020

Salvatorii au precizat că „dacă în acest interval (va dura vreo patru ore operațiunea asta) cineva chiar va avea nevoie de ajutorul nostru, va trebui să aștepte. Mulțumim pentru înțelegere!”


Apreciază
Distribuie