Ionel Ganea: „Vreau la mondiale în Brazilia!”

    Făgărăşeanul Ionel Ganea a fost cel mai faimos spectator prezent în tribunele stadionului Park Arena la meciul din finala Cupei României la fotbal zona Făgăraş. S-a întâmplat miercuri, când A.C.S. Hoghiz a câştigat Cupa României în defavoarea celor de la A.S. Mândra.

     Reporterii de la sport l-au întrebat pe Ionel Ganea câte ceva despre meciurile echipei naţionale. Făgărăşeanul a mărturisit că îşi doreşte calificarea la mondialele din Brazilia din 2014, mai ales că echipa Greciei nu se află într-o formă foarte bună. Reamintim că făgărăşeanul Ionel Ganea a fost unul dintre cei care ducea echipa de fotbal a României în sferturile Campionatului European din Belgia şi Olanda în anul 2000.

     România ieşea din grupa A, unde adversari erau Germania, Portugalia şi Anglia, după un gol al făgărăşeanului Ionel Ganea. Golul victoriei a venit după un fault în careu la Viorel Moldovan. Deşi Adrian Mutu cerea insistent mingea, Ganea merge hotărât spre punctul cu var de la 11 metri şi trimite Anglia acasă, ţara unde s-a născut sportul rege. Pe străzile din Făgăraş şi din toată ţara avea să răsune la unison numele lui Ganea, iar acum, după 13 ani de la performanţa lui, încă se resimte nevoia unei astfel de performanţe importante.

Proaspat Alb
Spalatoria Aqua Carpet
Monumente funerare
JTTI
Reno Depo
Florian Shaorma
Demgy

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie