Irina Rimes și Ștefan Bănică jr., la Cerbul de Aur 2019

Seria recitalurilor ediţiei de anul acesta a Cerbului de Aur, de la Brașov, va fi deschisă de doi dintre cei mai apreciaţi artişti din România, care susţin concerte cu casa închisă şi au cucerit topurile muzicale, anunță TVR. Biletele au fost puse în vânzare.

Ştefan Bănică jr. şi Irina Rimes sunt primii invitaţi care vor urca pe scena festivalului. Cu sute de concerte sold out în toată ţara, Ştefan Bănică jr. revine pe scena de la Braşov, în prima seară, pe 22 august, cu un recital care se anunță a fi electrizant.

„Mă bucur că se continuă tradiţia Festivalului Cerbul de Aur. Mă leagă multe amintiri frumoase de Festivalul de la Braşov, fie că am avut recitaluri sau am văzut şi am ascultat artişti internaţionali la care nici nu visam, mai ales la începutul anilor ’90. Anul acesta am răspuns cu mare plăcere invitaţiei de a susţine un recital. O să cânt alături de Rockn roll band şi grupul vocal The 50’s şi sper să fie un concert de care să se bucure toate generaţiile prezente la spectacol, dar şi telespectatorii. Aşadar, s-o facem lată, încă o dată!”, spune artistul.

A doua zi, pe 23 august, este rândul Irinei Rimes să urce pe scena din Piaţa Sfatului, mărturisind că a visat de mică să cânte la Cerbul de Aur. „Promitem să facem un show de muzică original, inspirat şi interesant”, spune tânăra artistă.

Acestea nu vor fi singurele concerte şi momente muzicale speciale. Organizatorii promit şi alţi artişti îndrăgiţi pe scena Festivalului – atât români, cât şi străini.

Pe lângă vedetele invitate, 12 finalişti ai concursului internaţional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55 de mii de euro.

Bilka
Copy Center TMF
Monumente funerare
Bikeathon 2020

Biletele pentru eveniment au fost puse în vânzare mai multe categorii de bilete – Club Cerbul de Aur, VIP, Categoria 1, Categoria 2 şi Categoria 3 şi abonamente, cu preţuri pornind de la 70 de lei. Acestea sunt disponibile pe Eventim.ro, UPC.ro şi în reţeaua magazinelor partenere: Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărtureşti, Diverta şi Humanitas.

De asemenea, biletele se pot cumpăra şi de la casele de bilete Eventim din Cluj – în cadrul Iulius Mall şi din Bucureşti – în cadrul Cinema PRO. Biletele pot fi achiziţionate cu opţiunea de livrare prin curier, ridicare de la casa de bilete, print-at-home (in format pdf) sau în format e-ticket (bilet direct pe telefonul mobil) cu cost 0.

În acest an, Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 22 – 25 august, iar echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente.

Evenimentul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical. Acesta va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.


Apreciază
Distribuie