Jandarmeria face recrutări. Tinerii au la dispoziție 400 de locuri

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Brașov a anunțat că tinerii care doresc să devină jandarmi sunt așteptați, până pe 28 februarie, să depună documentele necesare pentru școlarizare.

400 de locuri sunt scoase la concurs la școlile militare de subofițeri „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și „Petru Rareș” Fălticeni. Pentru întocmirea dosarului de recrutare, candidații se pot prezenta la IJJ Brașov, str. Vasile Goldiș, nr. 1-3.

Anul acesta, după încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate:

  • evaluarea psihologică a candidaților
  • proba de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor
  • examinarea medicală a candidaților rămași în concurs

Examenul din acest an ține cont și de normele medicale în vigoare, pentru a se evita transmiterea COVID-19. Astfel, pe 27 martie, proba de verificare a cunoștințelor (examenul scris) nu va mai avea loc la școlile militare de jandarmi, ci va fi susținută la unitățile de selecție. Conform unei Dispoziții a Inspectorului General al Jandarmeriei Române, la examinare vor participa toți candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice.

Rezultatele se aduc la cunoștința celor interesați și pe pagina web a unității.

Monumente funerare
TMF Copy Center
Amanet King Onix
Stefani Pool

Organizatorii sesiunii de admitere pun la dispoziție toate informațiile necesare pe paginile web:

  • Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, arma Jandarmerie – scoaladragasani.ro
  • Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, arma Jandarmerie – jandarmeriafalticeni.ro

Cele două unități militare de învățământ vor publica rezultatele obținute de candidați pe paginile proprii de internet, după fiecare probă de concurs.

Informații suplimentare se pot obține la Compartimentul de Resurse Umane al Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista” Brașov, la tel. 0268.545.900 interior 24607 și pe jandarmeriamobilabrasov.ro


Apreciază
Distribuie