Jandarmi, pompieri și polițiști la mănăstirea Sâmbăta de Sus, de Adormirea Maicii Domnului

Efectivele Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista” Brașov vor fi la datorie pentru menținerea ordinii și liniștii publice alături de polițiști, pompieri și de celelalte structuri cu atribuții pe linia ordinii și siguranței publice, în perioada 12-15 august 2022, la manifestările cultural-artistice la care se preconizează participarea unui număr însemnat de persoane.

Aceștia se vor afla și la mănăstirea Sâmbăta de Sus, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, pentru buna desfășurare a manifestării religioase prilejuită de sărbătoarea „Adormirii Maicii Domnului”, luni 15 august.

De asemenea, pompierii militari brașoveni vor fi prezenți de la ora 08.30 până la finalizarea evenimentului, cu o autospecială cu apă și spumă echipată cu rucsac de prim-ajutor, încadrată cu 4 subofițeri-paramedici. Aceștia vor asigura măsurile de prevenire, stingere a incendiilor și acordarea primului ajutor pe timpul desfășurării manifestării religioase.

Monumente funerare
Spalatoria GPC
Demgy - locuri de munca
La Turcu
Proaspat Alb

Totodată, I.S.U. Brașov a dispus unele măsuri pentru a preveni producerea unor incendii sau situații de urgență care pot pune în pericol viața și bunurile cetățenilor. Astfel, în perioada 12-15 august inspectorii de prevenire se vor afla în proximitatea lăcașelor de cult din județul Brașov, unde vor desfășura campanii de informare preventivă.

Pentru a avea parte de o minivacanță în siguranță, Gruparea de Jandarmi Mobilă Brașov recomandă persoanelor care vor participa la aceste evenimente: să respecte indicațiile forțelor de ordine și măsurile luate de organizatori, să evite implicarea în acțiuni care pot tulbura ordinea și liniștea publică, să supravegheze cu atenție copiii și să aibă grijă de bunurile personale, iar dacă observă persoane care manifestă un comportament antisocial să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine publică.


Apreciază
Distribuie