Karate: Cupa României SKI de la Făgăraş

După ce în primăvara acestui an Făgăraşul a găzduit Campionatul Naţional de Karate, sâmbătă se va desfăşura şi Cupa României SKI la karate! Sala de sport de la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” va găzdui competiţia la care se aşteaptă să participe între 270 şi 300 de sportivi, de la 10-12 cluburi din Făgăraş şi Victoria, dar şi din alte judeţe din ţară precum Braşov, Miercurea Ciuc, Ploieşti, Cluj-Napoca, Bucureşti, Brăila şi Hunedoara.

Sensei Gheorghe Ţeţu 5 DAN, organizatorul întrecerilor de la Făgăraş şi antrenor emerit la clubul CSM Karate-Do Făgăraş, ne dă mai multe detalii:

„Cupa va fi organizată de Primăria Făgăraş, de Clubul CSM Karate-Do Făgăraş şi Şcoala Gimnazială „Ovid Densuşianu” din Făgăraş. Participanţi vor fi în jur de 270-300 de sportivi din 10-12 cluburi din ţară. Competiţia este prinsă în calendarul Federaţiei Române de Karate. În primăvară am organizat Campionatul Naţional de Karate, iar acum este vorba despre Cupa României, iar anul viitor se vor ţine în alt oraş”, spune Gheorghe Ţeţu.

Leloland
Proaspat Alb
Narin
Cabinet ORL
Florian Shaorma
Spalatoria GPC
JTTI

Deschiderea competiţiei va fi la ora 10.00, iar concursul este prins în calendarul Federaţiei Române de Karate de la Bucureşti.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie