Kaufland retrage un produs pe care l-a vândut timp de peste 3 ani

Retailer-ul german Kaufland a anunțat că retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, produsul „Leagăn pentru copii 3 in 1 (GTIN 4337185020933)”.

Acest articol a fost comercializat în magazinele Kaufland în perioada 06 martie 2017 – 26 august 2020.

În anumite circumstanțe, la produsul menționat, clemele de prindere ale piesei din mijloc se pot rupe (a se vedea marcajele din fotografia articolului), existând astfel posibilitatea de accidentare a copilului (6 – 36 luni).

Pentru a proteja siguranța consumatorilor, Kaufland a reacționat și a retras de la comercializare produsul respectiv”, se arată în comunicatul retailer-ului.

Din Bucatele Cetatii - angajari
Amanet King Onix
No Comment

Clienții care au achiziționat produsul sunt rugați să acorde atenție informării și să nu îl mai utilizeze. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Kaufland cere scuze clienților pentru situația creată.

Pentru informații, clienții au la dispoziție numărul de telefon al Centrului Relații Clienți, 0800 080 888, apelabil gratuit (număr apelabil doar din rețelele Vodafone, Orange, Telekom, Upc România şi RCS&RDS), de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00, iar sâmbăta în intervalul 08.00 – 17.00 sau în scris accesând www.kaufland.ro/contact.


Apreciază
Distribuie