La Cârţişoara s-au făcut filmări pentru un serial german

La Cârţişoara s-a filmat pentru un serial german. Locuitorii din sat au fost actori şi figuranţi într-un serial de televiziune german, ale cărui filmări s-au desfăşurat în localitatea lor.

Serialul în care au evoluat cârţişorenii se va numi „Agent special”, este produs de una dintre cele mai importante case de producţie din Germania şi va avea premiera în toamna acestui an, pe un canal de televiziune nemţesc.

Festivitatea lansării serialului va fi găzduită de oraşul München.

La filmări germanii au avut nevoie de persoane de toate vârstele, de la copii până la bătrâni, care au fost atât simpli figuranţi cât şi mici actori, unii având de rostit câteva replici ori strigături.

Agromar
Amanet King Onix
curatare tapiterie
Florian Shaorma
Demgy
Brutaria Dragus

Scenele filmate au refăcut atmosfera de la o nuntă tradiţională locală, în viitorul serial urmând a fi văzute atât secvenţe de dans autentic, dar şi ritualul cu strigături, ce încă se păstrează la nunţile din Cârţişoara.

S-au făcut filmări la căminul cultural şi la cârciuma din sat.

Filmul german este despre un mare bandit ce reuşeşte să fugă din închisoare şi ajunge în ţara noastră, poliţia fiind mereu pe urmele sale. Acesta ajunge la Cârţişoara pentru a participa la nunta surorii lui, scrie Tribuna Sibiu.


Apreciază
Distribuie