Laborator nou-nouț la Colegiul Doamna Stanca

Colegiul Național Doamna Stanca are, începând de astăzi, un laborator de științe nou – construit de la zero, în valoare de peste 13.000 de lei.

Elevii de la fosta Școală Generală numărul 7 vor pătrunde în lumea științei cu absolut toate dotările necesare, după ce profesoara Anca Barbu a luat inițiativa de a strânge fonduri.

A înscris proiectul „Vino cu noi în laboratorul de științe” la competiția sportivă Bikeathon, care s-a desfășurat la Făgăraș în luna iunie, și a reușit să strângă 13.500 de lei.

Asta datorită celor peste 170 de bicicliști care au pedalat pentru această cauză, dar și prin bunăvoința companiilor și a oamenilor care au contribuit cu donații.

CTF
Monumente funerare
Bikeathon 2019

Cu fonduri a contribuit și instituța de învățământ, mărturisește Anca Barbu:

Odată cu inaugurarea de marți, 19 decembrie, elevii au primit exact ce și-au dorit. Anca Barbu este unul dintre acei profesori din Făgăraș care își ascultă copiii nu doar la ore și le-a adresat o întrebare esențială: ce vă doriți?

În cadrul competiției Bikeathon, organizată de Fundația Comunitară Țara Făgărașului, echipa Colegiului Doamna Stanca a primit și două premii speciale pentru că a avut cel mai mare număr de participanți și a strâns cele mai multe fonduri.


Apreciază
Distribuie