Liber în FM | Conservation Carpathia: Nu suntem finanțați de Soros

Fundația Conservation Capathia a primit de curând o donație de 5 milioane de dolari pe care o va folosi pentru dezvoltarea unei rezervații naturale de talie mondială, în Munții Făgăraș.

Angela Boghiu, specialist în comunicare, a explicat în emisiunea Liber în FM cum vor fi folosiți banii și cine are de câștigat. Ea a afirmat, în direct la Super FM, că pădurile nu sunt cumpărate pentru a fi defrișate, ci dimpotrivă. Mai mult, oamenii din localitățile de la poalele munților sunt angrenați în acest proces amplu și ajutați să pornească „afaceri verzi” din care au de câștigat prin protejarea mediului, nu prin distrugerea lui.

Sunt, însă, persoane sceptice în privința fondurilor primite de fundație. Întrebată de un ascultător dacă banii provin de la miliardarul Soros, omniprezent în discursurile populiste ale politicienilor români, Angela Boghiu a spus răspicat că nu și a explicat cum au fost obținuți.

Reprezentanta Conservation Carpathia spune că numărul infracțiunilor s-a redus, datorită societății civile, a fiecărui om care a sesizat delictele.

Înregistrarea emisiunii o găsiți mai jos.

Amanet King Onix
Monumente funerare
TMF Copy Center

 

 


Apreciază
Distribuie