#sieu | BZF, Star FM și Super FM se alătură campaniei „România vrea autostrăzi”

Trustul de presă Mediastar, din Făgăraș, a decis să se alăture campaniei apolitice „România vrea autostrăzi”, inițiată de Ștefan Mandachi, cel care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova.

Angajații posturilor locale de radio Star FM, Super FM și ai ziarului on-line Bună Ziua Făgăraș își vor întrerupe activitatea pentru 15 minute, pe 15 martie, de la ora 15.00.

Emisia nu poate fi suspendată, însă vocile radiourilor vor intra în „pauză mută” și difuzarea reclamelor va fi amânată, astfel că pe frecvențele 90,2 FM și pe 88,2 FM se vor auzi imnul României și clipul audio al campaniei „România vrea autostrăzi”. Jurnalul Star FM de la ora 15.00 va fi difuzat la 15:16, în timp ce pe pagina principală a site-ului bunaziuafagaras.ro va fi afișată imaginea campaniei #sîeu.

Trustul Mediastar se solidarizează astfel cu miile de români din întreaga țară și cu antreprenorii făgărășeni care cer să se construiască autostrăzi și care au anunțat că își vor suspenda activitatea. Credem că autostrăzile sau măcar drumurile expres ar reduce numărul accidentelor rutiere grave care au loc pe DN 1, an de an. Nu mai vrem să fim nevoiți să dăm știri despre zeci de vieți pierdute și sute de persoane rănite în accidentele rutiere care au loc pe această șosea. Viteza excesivă este cauza acestora de multe ori, desigur, însă nu de puține ori și lipsa infrastructurii contribuie la aceste evenimente. În plus, ar scădea şi numărul orelor petrecute în trafic.

Vă reamintim, protestul inedit este inițiativa omului de afaceri Ștefan Mandachi, cel care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova, pentru care a cheltuit 4.500 de euro. Afaceristul a anunțat că va suspenda activitatea în toate cele 40 de restaurante „Spartan” pe care le deține în întreaga țară, pe 15 martie, de la 15:00, pentru 15 minute.

Monumente funerare
TMF Copy Center
Amanet King Onix

Până acum, la nivel local au anunțat că își vor suspenda activitatea  magazinul JYSKFundația Hospice, magazinele Infinity GSM și Restaurantul Casa Terra.

 


Apreciază
Distribuie