Liberalii făgărășeni dau naștere unui nou obicei

PNL Făgăraș a organizat un bal la care au participat peste 300 de persoane, vineri, 9 februarie. Printre invitați s-au numprat președintele PNL, Ludovic Orban și președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea. 

Membrii locali ai partidului vor ca evenimentul, organizat într-un restaurant din municipiu, să devină o tradiție pentru simpatizanții organizației.

„Este o mare bucurie să avem prima ediție a Balului Liberalilor, la Făgăraș. Va deveni o tradiție, dorim să îl organizăm în fiecare an, înainte de Lăsatul Secului. Este un semnal bun faptul că Ludovic Orban a venit aici, confirmă că Făgărașul este de dreapta, chiar dacă au existat excepții în trecut”, a declarat deputatul Mara Mareș.

Gândurile îi sunt împărtășite și de tatăl ei. Președintele PNL Făgăraș, Ioan Mareș a declarat că vrea ca evenimentul să fie organizat anual, să fie unul „la care să participe cei care simt liberali. Nu vrem să-l politizăm excesiv, dar să fie al nostru, al liberalilor, în care să ne simțim bine. Sunt invitați și alții, care au vrut să se simtă bine alături de noi“.

Monumente funerare
Happy Feet
CTF
Bikeathon 2019

„L-am organizat pentru a socializa. Nu sunt doar membri de partid, sunt făgărășeni cu concepții liberale, care sunt „de dreapta” și care la viitoarele alegeri s-ar putea să ne voteze”, spune vicepreședintele PNL Făgăraș, Mircea Bobeș.

Aflați la eveniment, Ludovic Orban și Adrian Veștea au ținut să menționeze proiectele demarate în Țara Făgărașului, printre care „Drumul de sub munte” și au dat asigurări că vor fi implementate unele noi.


Apreciază
Distribuie