5 dosare penale, în 24 de ore

Polițiștii din Țara Făgărașului au întocmit 5 dosare penale, vineri și sâmbătă.

Agenții din Făgăraș, Victoria și Voila au intervenit la cinci evenimente rutiere, în decursul a 24 de ore, iar printre cei „premiați” se află un minor, un bucureștean și un sibian.

Doi dintre șoferi nici măcar nu aveau permise de conducere.

Un sibian de 25 ani a fost prins de polițiști pe DN 1, în localitatea Ucea de Jos, la volanul unui autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, vineri noaptea.

La testarea conducătorului auto, polițiștii din orașul Victoria au constatat o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a ajuns la Spitalul Municipal Făgăraș pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor, agenții au aflat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Pensiunea Confort Morosanu
Bilka - consultant vanzari

Un minor de 16 ani, fără permis de conducere, a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 104A, în localitatea Șinca Veche, sâmbătă noaptea. Polițiștii au întocmit dosar penal tânărului pentru conducere fără permis.

Un bucureștean a accidentat o femeie de 56 ani, pe Bulevardul Unirii din Făgăraș, sâmbătă, în jurul orei prânzului. Acesta nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi. Victima a fost lovită ușor în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis și fără să se asigure. Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal pentru a primi îngrijiri medicale. Oamenii legii au întocmit dosar penal șoferului pentru vătămare corporală din culpă.

Un șofer de 18 ani a accidentat un bărbat de 80 ani, din județul Bacău, pe o trecere de pietoni de pe str. Tăbăcari, sâmbătă dimineața. Pietonul a fost transportat la spitalul Făgăraș pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un bărbat de 23 ani a fost prins băut la volan, pe Aleea Combinatului, sâmbătă seara. Rezultatul testului cu etilotestul a arătat 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. În urma verificărilor, polițiștii făgărășeni au constatat că bărbatul nu deținea niciun fel de permis de conducere. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.


Apreciază
Distribuie