Un deputat brașovean donează mărirea de salariu

sursa foto: Facebook / Tudor Benga

Brașoveanul Tudor Benga, deputat USR, anunță că va dona lunar mărirea indemnizației pe care a primit-o săptămâna trecută.

După ce coaliția PSD-ALDE a votat „Revoluția fiscală” și salariul lui a crescut de la 9.140 de lei la 9.983 de lei, cei 840 de lei pe care îi primește în plus, îi va dona celor nevoiași. Benga spune că suma este „deloc de neglijat. Pentru prea mulți oameni din țara asta poate reprezenta traiul lor pe o lună sau chiar mai mult. Deși am pledat, votat și ne-am împotrivit prin numeroase mijloace acestor modificări, rămâne realitatea faptului că statul român ne virează acești bani lunar în cont în timp ce același stat bagă simultan mâna în buzunarele altor oameni pentru a lua”.

Deputatul Tudor Benga spune că nu se pune problema de populism ieftin și așteaptă sugestii pe Facebook pentru redirecționarea banilor.

BPM - excavatorist
Amanet King Onix
Monumente funerare
Sumi Agro - Kaishi
Proaspat Alb
Demgy

În buzunarele parlamentarilor intră mai mulți bani în timp ce salariile bugetarilor de rând scad, după ce contribuţiile sociale au trecut de la angajator la angajat. Sindicaliştii vorbesc despre scăderi și de până la 40%.

Senatorii şi deputaţii au avut grijă să îşi crească leafa astfel încât să acopere transferul contribuţiilor şi să rămână cu peste 800 de lei în plus pe lună.


Apreciază
Distribuie