Localnic din Victoria, reținut de polițiști

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Victoria au reținut pentru 24 ore un bărbat, în vârstă de 44 ani, din orașul Victoria.

Marți, 17 martie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul în cauză și-ar fi agresat fizic soția și fiul, iar ulterior ar fi distrus prin incendiere bunuri aflate în interiorul locuinței sale din orașul Victoria.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

De asemenea, pe baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut  pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violența în familie” și „distrugere”, instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

La Giorgia
Servicii profesionale de curatenie cu aburi
Tractari auto
Monumente funerare
Belvedere
Eve

 

sursa: IPJ Brașov

foto: arhivă


Apreciază
Distribuie