Lucrări majore, pe str. Doamna Stanca. Vor fi restricții în trafic, pe DN 1

foto: google.ro/maps

Redăm comunicatul de presă Începe modernizarea străzii Doamna Stanca. Restricții în trafic, pe DN 1 în formatul său original:


Șantierul pentru modernizarea străzii Doamna Stanca se deschide luni, 16 martie. Lucrările se vor desfășura pe un tronson al DN 1, de la intersecția cu strada Titu Perția până la ieșirea din Făgăraș spre Sibiu. 

Companiile de apă, electricitate, gaz și de telecomunicații vor interveni simultan pentru modernizarea rețelelor. La fel și firma căreia i-a fost concesionat iluminatul public. De asemenea, cablurile aeriene vor fi mutate în subteran.

Totodată, trotuarele și spațiile verzi vor fi refăcute, iar arborii din zonele vizate de lucrări vor fi relocați în zonele verzi care rămân intacte. În funcție de planul de amenajare, vor fi replantați pe același tronson al străzii.

Investiția are o valoare de 3.400.884,97 de lei, conform autorizației de construire nr. 77 din 4.12.2019. Termenul de finalizare a lucrărilor este martie 2022.

Moveos Fagaras_11.22
Amanet King Onix
Monumente funerare

Având în vedere posibilitatea creșterii valorilor de trafic, pentru evitarea ambuteiajelor le recomandăm șoferilor care vor doar să tranziteze municipiul Făgăraș să folosească rutele ocolitoare conform hărții de jos: Voila – Pojorta – Recea – Hurez și retur.

Compartiment Relații Publice

Primăria Făgăraș


Apreciază
Distribuie