Mazilu, exclus din PNL. Cine îl va înlocui în Consiliul Local

PNL Făgăraș reacționează după ce Alexandru Mazilu a blocat prin votul său modernizarea străzii Doamna Stanca.

Mazilu va fi exclus din partid și își va pierde mandatul de consilier pentru că nu mai aplică politica partidului, spune președintele organizației locale, Ioan Mareș. După ce va înceta mandatul lui Alexandru Mazilu, locul acestuia va fi preluat de liberalul Marius Cerghizan.

Demersurile ar fi fost începute în urmă cu câteva luni, din cauza unui alt incident din plenul Consiliului Local.

„Consilierul Mazilu nu mai este membru al Partidului Național Liberal de câteva luni, nu aplică politica partidului în Consiliul Local. Suntem în procedura de exludere și din CL, asta este o procedură care durează conform statutului partidului. În momentul în care este anunțat își va pierde mandatul. Povestea este mai veche, dintr-un motiv asemănător”, ne-a declarat Ioan Mareș.

Victoria Federal IFN
Florian Shaorma
Monumente funerare
Sumi Agro - Shigeki
Reno Depo
BPM - excavatorist
Proaspat Alb
Mobila SH

Decizia a fost anunțată după ce, ieri, Alexandru Mazilu s-a abținut de la vot pe proiectul de hotărâre care prevede ca Primăria să ia suma de 1.800.000 de lei, pentru modernizarea străzii Doamna Stanca, din creditul destinat finanțării construcției Ocolitoarei Făgăraș.

„Îmi pare rău pentru evenimentul nefericit din Consiliul Local. Partidul Național Liberal este partener cu Primăria Făgăraș, cu primarul, în proiectele de infrastructură și toate proiectele de anvergură. Mutarea banilor de la ocolitoare, care este în curs de aprobare – deci doarul este în curs de aprobare, se-nvârte între miinistere – nu însemna că nu se mai face ocolitoarea, dar niște bani care stăteau nefolosiți puteau fi folosiți pentru cteva luni. Deci, poziția partidului nostru aceasta este”, a concluzionat șeful PNL Făgăraș, Ioan Mareș.


Apreciază
Distribuie