Mierea falsificată nu mai ajunge la săraci

Distribuţia mierii de albine din pachetul cu ajutoare alimentare pentru nevoiaşi a fost suspendată la Făgăraş. S-a dovedit că produsul este unul sintetic, fabricat în laborator, netrecut niciodată prin guşa albinei şi cancerigen, pe deasupra! Mierea, care trebuia să fie polifloră, provine de la o firmă din Bulgaria, iar specialiştii au confirmat că produsul este fals şi conţine glucoză, după ce au analizat-o în laborator.

În urma analizelor distribuţia mierii a fost suspendată în oraşul nostru, până la noi ordine. Ea este ţinută în depozitele de la unitatea de chimie, dar nu este distribuită odată cu celelalte alimente, spune şeful Serviciului de Asistenţă Socială, Bogdan Taflan.

Fiecare dintre cei 2.400 de beneficiari făgărăşeni ar fi trebuit să primească un sfert de kilogram de miere. Aceasta se adăuga celor 6 litri de ulei, 17 kg de făină, 3 kg de zahăr, 9 kg de mălai, 0,5 kg de paste, 0,8 kg de zacuscă, 0,8 kg de bulion şi 1,2 kg de conserve de carne de porc. În total 37 de kilograme de alimente!

Agromar
Florian Shaorma
Firma servicii renovare
Proaspat Alb
Moveos
Victoria Federal IFN
Amanet King Onix
JTTI

Până acum n-au ajuns la Făgăraş cele trei conserve de carne de porc, dar vor fi distribuite ulterior.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie