Zonă de picnic în parc

Parcul Regina Maria

Parcul Regina Maria

      Primăria Făgăraş încearcă să amenajeze o zonă de picnic în parcul Regina Maria pe banii companiei Petrom. Compania a lansat un program numit „Idei în ţara lui Andrei”, prin care finanţează proiecte cu valoare redusă depuse de primăriile din ţară.

      Printre cele peste 230 de proiecte din toată ţara figurează şi unul din Făgăraş. Este vorba despre amenajarea unei zone de picnic în cel mai mare parc al municipiului, pentru care – dacă va fi declarat eligibil – compania va plăti 15.000 de euro.

      Parcul cuprinde 21,5 ha pe malul râului Berivoi. Proiectul prevede dotarea zonei cu mobilier urban: 15 bănci, 15 coşuri de gunoi în vederea depozitării selective a deşeurilor, 10 mese din beton cu grătare zidite, 6 stâlpi de iluminat fotovoltaici. 40% din reuşita proiectului este garantată de numărul de like-uri primit de la utilizatorii facebook, iar în proporţie de 60% contează nota juriului. Proiectele se votează până la data de 31 octombrie, iar apoi, în 8 noiembrie, trec în etapa finală, unde juriul va decide dacă va fi aprobat.

Florian Shaorma
Reno Depo
Amanet King Onix
Sumi Agro - Mospilan
Spalatoria Aqua Carpet
Mobila SH
Firma servicii renovare

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie