Minora răpită din județul Sibiu, găsită în Vad

Fata căutată de polițiști după ce a fost răpită în timpul nopții trecute de patru bărbați mascați a fost găsită în localitatea Vad, comuna Șercaia, județul Brașov, fiind în afara oricărui pericol, informează Poliția Română.

Oamenii legii i-au localizat și prins pe presupușii răpitori care, însă, nu și-au recunoscut fapta și au spus că nu știu nimic despre minora răpită, potrivit Digi 24.

„Minora este condusă la sediul I.P.J. Sibiu pentru audieri în vederea lămuririi tuturor circumstanțelor dispariției sale. Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu”, potrivit IPJ Sibiu.

Amanet King Onix
JTTI
Spalatoria Aqua Carpet
Monumente funerare
Sumi Agro - Zetanil

Minora de 14 ani, din Tălmaciu, a fost răpită în timpul nopții din propria casă. Părinții au alertat polițiștii prin apel la numărul unic de urgență 112.

Din cercetări a reieșit faptul că, luni, 9 ianuarie, în jurul orei 03:30, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcție necunoscută.


Apreciază
Distribuie