Muncitor decedat după ce s-a electrocutat pe șantierul de pe DN1, unde sunt montate parapetele pentru separarea sensurilor

foto: DRDP Brașov

Accident de muncă mortal, vineri, pe DN1, între Ghimbav și Codlea, la Podul Bârsei.

Un bărbat, în vârstă de 25 ani, din Alexandria, a fost electrocutat după ce un fir de electricitate a fost atins de brațul unei macarale.

Bărbatul a fost resuscitat la fața locului de către un echipaj SMURD, însă manevrele nu au dat rezultate.

Accidentul teribil a avut loc pe șantierul unde sunt montate parapetele pentru separarea sensurilor, însă Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov nu își asumă responsabilitatea.

Monumente funerare
RMN Diagnostica
TMF Copy Center

„În primul rând ne exprimăm regretul pentru cele întâmplate și suntem alături de aparținătorii persoanei decedate. Ținem, însă, să precizăm că echipa care lucra la montarea parapetelor de beton aparține unei firme care are un contract cu CNAIR, iar toate obligațiile din domeniul Sănătății și Securității în Muncă îi revin acesteia”, a declarat purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov, Robert Elekeș.

Inspectoratul de Poliție Județean a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care a murit muncitorul. Și Inspectoratul Teritorial de Muncă face verificări în acest caz.


Apreciază
Distribuie