FOTO | Număr record de spectatori la concertul susținut de Andra, la Zilele Cetății Făgăraș

foto: Liviu Ardelean

Zilele Cetății Făgăraș 2019 s-au încheiat cu un număr record de spectatori.

Andra a încheiat festivalul care s-a desfășurat pe stadionul municipal, pe parcursul a patru zile. Aproximativ 10.000 de persoane din municipiu, Țara Făgărașului și turiști au fost prezenți la concertul susținut de iubita artistă, conform estimărilor oficiale. Este pentru prima dată când evenimentul reușește să adune un număr atât de mare de participanți într-o singură zi.

„Inevitabil va fi bine”, „Iubirea schimbă tot” și „Camarero” se numără printre hit-urile care au răsunat la Făgăraș și au fost cântate împreună cu publicul receptiv. După ce a făcut show pe scenă, Andra s-a fotografiat cu fanii și a acordat autografe. Artista nu a avut nicio cerință specială, potrivit organizatorilor.

Prestația ei a fost precedată de Ioana Ignat, apreciată în special de tineri, dar nu numai. Printre piesele cântate de artista în vârstă de 21 de ani s-au numărat „În palma ta”, „Doar pe a ta” și „Lângă ea”.

Florian Shaorma
Demgy
Proaspat Alb
Amanet King Onix
Moveos

Finalul festivalului a venit cu un spectacol de artificii unic. Echipa Future Sound Făgăraș a colorat cerul, întrecându-se pe ea însăși cu jocul de lumini de anul acesta.

Câți bani s-au cheltuit cu Zilele Cetății și cum arată gazonul după eveniment


Apreciază
Distribuie