Bună Ziua Făgăraş – ediţia 863

A apărut numărul 863 al ziarului Bună Ziua, Făgăraş – Ziarul Ţării Făgăraşului. Din deschiderea ziarului puteţi afla informaţii legate de acţiunile mascaţilor de săptămâna trecută de la Făgăraş, acuzaţiile procurorilor şi arestările demarate de oamenii legii.

„Templul Ursitelor” de la Şinca Veche şi Poiana narciselor de la Vad sunt destinaţii rurale de top în anul 2013, ce se renovează în şcolile făgărăşene şi programul sărbătorilor de Zilele Cetăţii Făgăraşului împreună cu surprizele pregătite de organizatori sunt alte ştiri importante pe care le puteţi găsi în noul număr al ziarului.

Apoi, puteţi afla amănunte legate de sărbătoarea Sfinţilor Brâncoveni de la Făgraş, clubul de vacanţă  de la Avrig, evenimentele cultural-educative de la Şona, redeschiderea şcolii Mitropolitului Andrei Şaguna de la Făgăraş, precum şi detalii cu privire la festivalul medieval „Turnirul Cetăţilor” de la Făgăraş petrecut la sfârşitul de săptămână .

Campania „Producător în Ţara Făgăraşului” detaliază activitatea Vioricăi şi a lui Nicolae Tudoraşcu de la Dridif, precum şi amănunte cu privire la ce şi cum prouc aceştia şi produsele pe care le găsim în piaţă.

Proaspat Alb
BPM - excavatorist
Monumente funerare
Demgy
Florian Shaorma
Reno Depo

Dacă sunteţi, sau aveţi, copii născuţi în perioada 1999 şi 2007 puteţi afla despre Cupa Făgăraşului la înot ce se va desfăşura în zilele următoare. Detaliile despre această întrecere le găsiţi în ediţia nouă a ziarului Bună Ziua, Făgăraş – Ziarul Ţării Făgăraşului.

În pagina 16 a ziarului găsiţi amănunte despre strategia de dezvoltare a Făgăraşului, precum şi modul în care autorităţile locale îşi doresc să realizeze acest lucru. De asemenea, găsiţi detalii cu privire la spectacolul cu „circ” de la Herghelia Sâmbăta de Jos, precum amănunte legate de locul şi timpul când va fi organizată comemorarea Reginei Maria la Făgăraş.


Apreciază
Distribuie