O nouă grădiniță în Făgăraș

Primăria Făgăraș anunță că încep lucrările pentru construirea unei noi grădinițe în municipiu. Clădirea grădiniței cu program normal va fi ridicată pe strada Negoiu iar investiția se ridică la aproape 1,6 milioane lei.

Proiectul, realizat prin asocierea Municipiului Făgăraș cu Ambasada Statelor Unite ale Americii – Biroul de Cooperare în Domeniul Apărării, este finanțat de EUCOM.

Amplasamentul a fost predat deja, iar primarul Gheorghe Sucaciu a semnat ordinul de începere a lucrărilor. Firma Regat Construct va trebui să le finalizeze în termen de 12 luni, exceptând perioada rece, se arată în comunicatul instituției.

Amanet King Onix
Spalatoria GPC
Husqvarna
Monumente funerare
Saga - White Sensation
Demgy - locuri de munca
Saga - Adi de la Valcea

Grădinița va avea o suprafață de puțin peste 600 mp. Aici vor învăța copii repartizaţi în patru grupe, iar fiecare grupă va dispune de o sală de clasă. Clădirea va fi prevăzută și cu: spațiu multifuncțional, vestiar, cabinet medical, izolator cu grup sanitar propriu, două grupuri sanitare pentru copii, un grup sanitar care va deservi și persoanele cu dizabilităţi, un depozit, un oficiu, o terasă acoperită și una neacoperită.

După finalizarea lucrărilor, Primăria Făgăraș va dota unitatea de învățământ cu tot ce este necesar pentru desfășurarea activităților educative.


Apreciază
Distribuie