Făgărășeanul Ovidiu Hogea participă la Olympia Amateur Eastern Europe, concurs de culturism și fitness

Prestigiosul concurs Masters Olympia revine în circuitul profesionist al culturismului și fitnessului internațional, după o absență de 11 ani. BT Arena Cluj va fi gazda unei competiții memorabile, în zilele de 26-27 august 2023, în care sportivi profesioniști de top, cu vârsta de peste 40 de ani, se vor duela pentru titlul de Campion Masters Olympia în cele 10 clase competiționale.

Alături de acest eveniment unic se va desfășura și concursul de culturism și fitness Olympia Amateur Eastern Europe, aflat la a doua ediție.  Competiția impresionantă va include toate categoriile din cadrul prestigioasei federații NPC Worldwide, promițând un spectacol competitiv de excepție.

La Olympia Amateur Eastern Europe va participa și făgărășeanul Ovidiu Hogea, în vârstă de 40 de ani, care se pregătește încă din luna aprilie fără antrenor personal. El va avea oportunitatea de a obține unul dintre cele 27 de carduri profesioniste, care vor fi acordate pentru primele 3 poziții în fiecare divizie din categoria absolută.

Hogea practică culturismul de la vârsta de 17 ani, motivația lui cea mai puternică fiind renunțarea la fumat, ceea ce s-a și întâmplat. El a obținut și o medalie de bronz, în urmă cu 10 ani, la categoria 75 kg, la Campionatul Național de Culturism-Fitness, desfășurat la Reghin.

Pentru competiția care se desfășoară în Cluj-Napoca, sportivul a trecut prin mai multe etape:

Reno Depo
Proaspat Alb
Demgy
Monumente funerare
Florian Shaorma
Firma servicii renovare
Agromar

„1. Acumulare de masă musculară, antrenament cu greutăți mari, dietă bogată în proteină, carbohidrați, grăsimi sănătoase;

2. Finisare și strierea a două sau trei antrenamente zilnice;

3. Deplitie de glicogen, deshidratare controlată etc”, spune Ovidiu Hogea.


Apreciază
Distribuie