Pediatria din Făgăraș, finalizată în primăvară?

Contractul pentru construirea noii secții de Pediatrie de la Spitalul municipal Făgăraș a fost câștigat, după ce a fost licitat de mai multe ori fără să strârnească interesul vreunei firme.

Constructorul trebuie să demareze lucrările cât mai repede posibil. Acestea trebuie finalizate până cel târziu în primăvară. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului de Administrație al spitalului, Mariana Câju.

„A fost atribuită licitația, există un câștigător care în perioada următoare va începe lucrarea de reabilitare. Trebuie să fie gata până în primăvară cel târziu, pentru că va veni vizita de la Ambulatoriu. Vechea Pediatrie se va transforma într-o policlinică modernă. Primăria municipiului Făgăraș a aplicat pe un proiect european care, sperăm, că până în vară va fi realizată procedura de achiziție și acolo”, a declarat Mariana Câju.

JTTI
Monumente funerare
Amanet King Onix
La Turcu
Spalatoria GPC

Aproape 2 milioane de lei sunt cheltuite din bugetul local pentru construirea noii secții de Pediatrie. Sunt prevăzute lucrări de consolidare a structurii de rezistenţă, de refacere a instalaţiilor, dar şi de înlocuire a ferestrelor şi uşilor, conform documentelor. Spaţiile în care urmează să funcţioneze saloanele şi cabinetele medicale vor fi amenajate ulterior.


Apreciază
Distribuie