Percheziții la cămătarii din Săcele

foto: arhiva portalsm.ro

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov au descins, în această dimineață, în locuințele a 13 persoane din localitatea Săcele.

Oamenii legii efectuează percheziţii domiciliare și pun în aplicare 4 mandate de aducere, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Acțiunea are loc într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de camătă, șantaj și înșelăciune.

Perchezițiile se desfășoară la locuințele persoanelor implicate și/sau la imobilele unde există informații că s-ar afla obiecte sau înscrisuri ce au legătură cu infracțiunile cercetate.

Victoria Federal IFN
Florian Shaorma
Reno Depo
Proaspat Alb
JTTI

Polițiștii vor conduce la audieri patru persoane, urmând să fie propuse măsuri legale prin unitatea de parchet competentă.

Alături de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, la acțiune participă jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Brașov, precum și polițiști din cadrul Direcției Operațiuni Speciale, potrivit unui comunicat al instituției.


Apreciază
Distribuie