Percheziții la Șinca. Bărbat reținut pentru 24 de ore

sursa: adevărul.ro

Un bărbat din Șinca a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Brașov.

Acesta este suspectat de săvârșirea infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Polițiștii au efectuat percheziții la domiciliul bărbatului de 44 de ani, ieri, unde au găsit o armă de vânătoare, calibru 12 mm, 4 cartușe de același calibru și mai multe articole vestimentare specifice vânătorilor. El nu avea dreptul de a deține arme letale sau neletale și nici nu deține calitatea de vânător.

Florian Shaorma
Amanet King Onix
Demgy
Sumi Agro - Zetanil
Proaspat Alb
JTTI

„În urma verificărilor s-a stabilit că acesta s-ar fi aflat în data de 25 martie a.c., pe fondul de vânătoare aflat în administrarea  A.J.P.S. Bârsa, în timp ce avea asupra sa arma de vânătoare. Bărbatul a fost  reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu.

El este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.


Apreciază
Distribuie