Rezultat final, nefavorabil. CSM Făgăraș – Minaur Baia Mare 20-22 (10-11)

CSM Făgăraș a fost la un pas să trimită echipa Minaur acasă, fără puncte, în partida desfășurată joi, 13 martie, la Făgăraș, cu tribunele goale.

Meciul a curs de la egal, la egal, portarul Grigoraș remarcându-se prin câteva intervenții de excepție. De altfel, jocul bun pe faza de apărare face, în continuare, din CSM, o echipă de temut pentru orice adversar.

Totuși, în partida cu Baia Mare, lipsa de concentrare, în câteva faze de atac, a contribuit la un rezultat final nefavorabil.

Cu 15 minute înainte de final, scorul era 17-17. În finalul partidei, Câmpan, Ungureanu și Constantinescu s-au întrecut în ratări. Oaspeții și-au văzut de treabă iar, în min 25, scorul a ajuns la 18-21, pentru ca partida să se încheie cu 20-22.

Servicii profesionale de curatenie cu aburi
Tractari auto
Eve
Monumente funerare
Dedienne - responsabil calitate

Echipa făgărășeanului Daniel Bera a plecat, așadar, victorioasă din Sala Colegiului Radu Negru. Minaur se plasează pe podium, cu 43 p, în vreme ce echipa lui Raul Fotonea ajunge pe locul 11, cu 22 p, la trei puncte distanță de CSM Bacău.

O știre de ultimă oră informează că FRH a luat decizia de a sista desfășurarea competițiilor sportive, în toată România, după ce federațiile de fotbal și baschet au procedat la fel.


Apreciază
Distribuie