Școlile speciale din Făgăraș și Victoria vor fi reabilitate

foto: cseifagaras.webnode.ro

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, a preluat conducerea Consiliului pentru Dezvoltare Regională Centru. El a fost ales în funcţie la reuniunea de lucru, care s-a desfăşurat la Sovata, în 25 iunie.

Veștea a declarat că prioritară va fi lansarea ghidului de finanţare pentru reabilitarea şcolilor speciale din Făgăraș, Victoria, Rupea, Codlea, Brădet și Brașov.

Până la lansarea apelului de proiecte, aleșii județeni vor discuta cu managerii unităţilor de învăţământ şi cu reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Braşov, pentru a evalua starea clădirilor şi pentru a stabili ce lucrări vor fi efectuate, astfel încât să fie pregătite în cel mai scurt timp dosarele de finanţare, potrivit Bună Ziua, Brașov.

Servicii profesionale de curatenie cu aburi
Dedienne - responsabil calitate
Monumente funerare
Eve
Tractari auto

În următorul an, preşedintele Consiliului ADR Centru Adrian Veștea va organiza şedinţe în fiecare judeţ, pentru a stabili, împreună cu reprezentanţii administraţiilor locale care sunt priorităţile pentru următorul ciclu bugetar european, 2021 – 2027.

La nivelul întregii regiuni, pentru acest program este disponibilă suma de 19 milioane de euro, din care 4,7 milioane euro este repartizată judeţului Braşov.


Apreciază
Distribuie