Semimaraton Cincu – Făgăraş

Cea de-a treia ediţie a Semimaratonului Ţării Făgăraşului are loc anul acesta sâmbătă, pe 17 august. Punctul de start este la Cincu, unde organizatorii au amenajat pe suprafaţa terenului de fotbal şi un loc de campare pentru cei care merg cu o zi înainte cu cortul.

Dacă anul trecut sportivii au început să alerge de la Breaza prin Iaşi, Hurez, stadionul din Parcul Regina Maria, strada 1 Decembrie şi până la Cetatea Făgăraş, acum traseul este cu totul altul.

„S-a dat startul la înscrieri, doritorii îşi pot trimite confirmările de participare pe site-urile semimaratonului. Traseul va fi din Cincu, pe drumul de legătură din Cincşor, Rodbav, prin Pădurea Dumbrava înspre Calbor, iar din Calbor pe drumul judeţean 104 şi până în Făgăraş, în faţa Cetăţii Făgăraşului”, spune preşedintele Clubului Transmont, Nicolae Mercurean.

Amanet King Onix
Liceul Senchea
Sezar Forest - soferi profesionisti
Victoria Federal IFN
curatare tapiterie
Demgy
Agromar

Acesta spune că există două adrese de e-mail unde se pot face înscrieri, respectiv contact@semimaraton-fagaras.com sau trans_mont@yahoo.com. Participanţii trebuie să achite o taxă de 30 de lei. Pe tot traseul de alergare vor exista mai multe puncte de asistenţă medicală în caz de accidentare, dar şi patru puncte de vitalizare şi hidratare, unde concurenţii vor primi apă, fructe, batoane energizante şi vitamine.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie