#sieu | Hospice Făgăraș se alătură campaniei „România vrea autostrăzi”

Hospice Făgăraș se alătură campaniei „România vrea autostrăzi”, inițiată de Ștefan Mandachi, anunță fundația printr-un mesaj publicat pe Facebook. Este primul ONG din țară care face acest lucru.

Echipa de strângere de fonduri și comunicare Hospice își suspendă activitatea în întreaga țară pentru 15 minute, pe 15 martie, de la ora 15:00, pentru „o pauză de îmbrățișări optimiste”. Medicii, asistenții, psihologii și terapeuții vor acorda în continuare îngrijirile de care oamenii au nevoie.

Fundația arată în mesajul public că cei peste 30.000 de pacienți din întreaga țară pe care îi îngrijește au nevoie de drumuri, pentru că foarte mulți dintre ei străbat sute de kilometri pentru a beneficia de serviciile gratuite.

„Copiii și adulții îngrijiți de HOSPICE au nevoie 24/24 de personalul medical, de aceea medicii, asistenții, psihologii și terapeuții noștri râmân alături de pacienți. Dar, hey, echipa de Fundraising și Comunicare de la HOSPICE Casa Speranței poate lua o pauză de îmbrățișări optimiste. Așa că Fundraisingul și Comunicarea de la HOSPICE își opresc activitatea timp de un sfert de oră, pe 15 martie, de la ora 15:00.

Pacienții noștri din cele două spitale – din Brașov și din București – străbat uneori jumătate de țară, pentru că vin din județe în care nici nu există îngrijirea paliativă. Iar la HOSPICE înțelegem cel mai bine cât e de importantă fiecare clipă pentru cineva care înfruntă un diagostic greu. Așadar, pe 15 martie, ne oprim pentru timpul pacienților noștri”, este mesajul publicat de Fundația Hospice, înființată în 1992 la Brașov.

JTTI
Proaspat Alb
Amanet King Onix
Fantanita Craiesei
Cabinet ORL
Mogaldea Therapy

Și JYSK Făgăraș se alătură protestului pentru construirea de autostrăzi și își suspendă activitatea, a anunțat, ieri, compania. Detalii, aici.

 


Apreciază
Distribuie