#sieu | Infinity GSM își suspendă activitatea în toate magazinele, în semn de protest

Campania „România vrea autostrăzi” ia amploare la Făgăraș. Infinity GSM anunță că se alătură protestului pentru construirea autostrăzilor, promovat în mediul online sub hastagul #sieu.

Retailerul de telefoane mobile și accesorii va suspenda activitatea în toate cele trei magazine pe care le deține pe raza municipiului. Cei 11 angajați se vor opri pur și simplu din muncă pentru 15 minute, în 15 martie, de la ora 15.00.

Societatea, deținută de un antreprenor făgărășean, distribuie și produse electronice pentru 150 de magazine din întreaga țară.

„De ce autostrăzi? Gândiți-vă câte accidente soldate cu victime au avut loc în ultimul an în Țara Făgărașului! Coloane de mașini de câți km se formează în fiecare vară pe șoselele noastre? Câte ore pierdem în trafic în loc să-l petrecem cu cei dragi? Drumul Sibiu – Brașov îl parcurgem într-o zi de august în 3-4 ore, iar pe autostradă ar dura maxim o oră și jumatate. Am decis să accept provocarea lui Ștefan Mandachi de a opri activitatea pentru 15 minute, pe data de 15 martie, la ora 15.00”, ne-a declarat Mihai Galea, patronul Infinity GSM.

Magazinul JYSK și Fundația Hospice – Casa Speranței au anunțat, de asemenea, că își vor suspenda activitatea.

TMF Copy Center
Din Bucatele Cetatii - angajari
Monumente funerare

Protestul inedit a fost inițiat de Ștefan Mandachi, tânărul afacerist care a construit primul metru de autostradă din Moldova, în mod simbolic. Afaceristul a anunțat că va suspenda activitatea în toate cele 40 de restaurante „Spartan” pe care le deține în întreaga țară pentru un sfert de oră, în aceeași zi, de la aceeași oră.

Români și firme din întreaga țară își vor întrerupe activitatea după ce s-au alăturat campaniei „România vrea autostrăzi”, astfel că pe 15 martie este posibil ca în România să aibă loc o grevă generală.


Apreciază
Distribuie